Bookmark and Share    
Netværkfyn.dk Vi skaber netværket

Netværkfyn - en stor markedsplads

Den mest almindelige måde af skabe nye forretninger på er gennem personlige forbindelser, men ingen af os har ubegrænsede forbindelser, og det at skaffe nye er ikke noget man gør på en nat. Det er her, at Netværkfyn er en uvurderlig hjælp.

Netværkfyn har et struktureret program som tilbyder dig at øge antallet af forretningsforbindelser væsentligt gennem personlige netværk.

 

Gi' og få

Som medlem af Netværkfyn deltager du i en gruppe på op til 20 medlemmer som holder møde hver anden uge. At være aktiv i Netværkfyn er som at have op til 20 "sælgere" som arbejder for dig. Alle kender dig personligt og kan anbefale dig til forretningsforbindelser og andre. Hvis du søger en indgang til en bestemt virksomhed er der god chance for, at nogen i gruppen kan hjælpe dig. Princippet er enkelt; Gi' og få. På engelsk hedder det "givers gain" og det betyder at jo flere referencer du giver til andre, desto flere kan du også regne med at få tilbage.

 

Effektive salg- og marketingmøder

Vores møder er ikke bare almindelige sociale "breakfast meetings". Alle deltager aktivt, og vi følger en nøje fastlagt agenda i løbet af de halvanden time mødet varer. Meningen er at udnytte tiden så effektivt som muligt og uden at lægge beslag på den almindelige arbejdstid. Gruppen mødes en gang hveranden uge. Man har det ganske vist hyggeligt på møderne og stemningen er god, men der er aldrig nogen fare for at det sociale tager over. Alle møder har et bestemt formål - at skabe forretning gennem personlige anbefalinger.

 

Ingen konkurrence

For at du skal få så meget som muligt ud af dit medlemskab af Netværkfyn, kan der kun være en repræsentant for hver branchekategori i hver gruppe.

 

Netværkfyn byder alle virksomheder velkommen, der ønsker at øge sine forretningsmugligheder gennem personlige referencer. Brancher som lykkedes godt i Netværkfyn er bl.a. håndværkere,revisorer, trykkerier, advokater, reklamebureauer, fotografer, ejendomsadministratorer, vikarbureauer, telekommunikation, kontorindretning, blomsterhandlere, IT-konsulenter, rengøringsselskaber, HR-virksomheder, kontorforsyning, elinstallatører, B-2-B handelsvirksomheder etc., men fremstillingsvirksomheder skaber også gode resultater.

 

Hvad får jeg ud af at være med i Netværkfyn?

Rent økonomisk vil det variere afhængig af hvilken branche du tilhører. For visse kan en ny opgave være hundretusinder kroner værd, mens f.eks. en blomsterhandler som sælger for mindre beløb til gengæld får mange opgaver. I en gruppe er det ikke ualmindeligt at der uddeles 50-60 referencer på hvert møde. Udover øget omsætning, mener mange også at man får en effektiv træning i salg og personlig fremtræden. Du lærer også om relationsmarkedsføring og får et godt indblik i andre brancher.

 

Hvordan går jeg videre?

Den bedste måde at forstå Netværkfyn-konceptet på er ved at deltage i et møde som besøgende, det koster ikke noget (du betaler kun for din morgenmad). Du får lejlighed til at præsentere dig for gruppen med navn og firma samt mulighed for at netværke før og efter mødet (husk at medbringe rigeligt med visitkort!).

 

 

Netværkfyn.dk